Hirek

14
április
2009

Új képgaléria

Az oldal - mint láthatjátok - új képgalériával bővült. Kommentelési lehetőség nincs, ezzel úgyis csak alig páran éltetek, úgyhogy ez nem fog nagyobb lelki sérülést okozni senkinek, szerintem. Tessék élvezni, nézegetni satöbbi. Magyar SGW Team.

08
április
2009

A játék fejlesztése nem állt le

Nemrég megjelent a GateWorld.net-en egy interjú Brad Wrighttal aki teljesen lehangoló módon beszélt a játék jövőjéről, és a saját elképzeléseiről, hogy szerinte hol tarthat a játék fejlesztés, és hogy mennyi esély van rá, hogy a játék megjelenjen. Ezek után mivel a fejlesztők is sok irányból kapták a kérdéseket, hogy ez mégis mennyire valós állítás, most kiadtak egy hivatalos álláspontot a játékkal kapcsolatban, amiben elmondják, hogy Brad Wright a játék kreatív konzultánsa, viszont már egy jóideje nem volt lehetőségük ismertetni vele, hogy hogy áll a játék fejlesztése. Ennek tetejében még bejött egy Gazdasági világválság is, aminek köszönhetően külső befektetőket kellett keresni a fejlesztő cégnek, hogy fizetni tudja az alkalmazottak munkáját, viszont biztosítottak minket, hogy a fejlesztés a hét minden napján megy, és ment is, és nincs mitől aggódni.

10
február
2009

59 darab kép hozzáadva

Nem kevesebb mint 59 darab képpel bővült a képgalériánk Screenshots részlege! ( [url=gallery/Screenshots]Tovább a képgalériába[/url] )

Kategoria