Hirek

28
július
2009

2 új kép, egyenesen a hivatalos oldalról

Míg más weboldalak arról számolnak be, hogy mennyire így - meg úgy megfog halni ez a project, addig a hivatalos oldalon megjelent 2 új kép a játékból, melyek azért is olyan különlegesek, mert most láthatjuk először teljes pompájában az új felhasználói felületét a játéknak. Irány a képgaléria [url=gallery/]Screenshotok[/url] részlege!

11
július
2009

4 Új kép jelent meg a hivatalos oldalon

4 darab új kép jelent meg nemrég a hivatalos oldalon. Egy sajnálatos hiba folytán a képgalériánk hibásan töltötte fel a dátumot az adatbázisba aminek hála, nem jelent meg mint új kép, de ez a hiba most orvosolva lett. Jó nézelődést. ;)

30
május
2009

Több mint 270 kép hozzáadva!

Az interneten keresgélve egy-két kisebb aranybányába bukkanva több mint 270 képet sikerült találnunk, melyek többsége még sehol nem volt látható. Ezeket új kategóriákba szedtük, hogy könnyebb legyen a navigálás...

26
május
2009

Új Praxis kommandó képek hozzáadva!

A Cheyenne Mountain felügyelet csapata néhány felvételt szerzett egy Praxis kommandósról aki épp végigharcolja az útját Sewer Fallstól, Lucia utcáin keresztül egész Dakaráig. Covert Ops ruhát, és egy "öszvér" névre hallgató pisztolyt visel, amit erőteljes visszarúgásáról kapott. Nézzétek meg ezeket az új képeket a [url=gallery/]képgalériá[/url]ban!

12
május
2009

Miért került tiltólistára a csillagkapu.hu

Május 11-én, Hétfőn a Google tiltólistára rakott bennünket, ami miatt a csillagkapu.hu több böngészőből elérhetetlenné, vagy nehézkesen használhatóvá vált. A malware-t nem mi, hanem az egyik partnerünk keretbe ágyazott tartalma terjesztette. A kölcsönzött tartalmat eltávolítottuk, a csillagkapu.hu - ahogyan eddig sem - nem jelent veszélyt a számítógépetekre. A tiltólistáról remélhetőleg hamarosan törölni fognak bennünket. A kellemetlenségért szíves elnézéseteket kérjük!

Kategoria