Hirek

29
március
2010

CME az összeomlás szélén

A Cheyenne Mountain Entertainment kifogyott a pénzből, az alkalmazottakból, és az időböl is kezd kifogyni...


25
február
2010

A csődvédelmi kérelmet elutasították

A hónap elején azt jelentették, hogy a CME csődvédelmi kérelmet nyújtott be a bíróság felé, amit tegnap elurasítottak. A csődvédelmi nyilatkozatot Gary Whiting kérelmezte, aki addig a CME és CMG vezérigazgatója volt. Ezt a kérelmet elutasította a bíróság, mert Gary Whiting már nem volt ezidő alatt a CME vezérigazgatója amikor az eljárást elindította. Gary Whining már 2010 februárja óta nem vezérigazgatója a cégeknek, és a CME és CMG korlátozó végzést indított ellene.


23
február
2010

A Stargate Resistance megvásárlása

Ezúton szeretnénk titeket értesíteni róla, hogy pár napja elérhetővé vált a Stargate Resistance megvásárlásása Steamen keresztül, így már három féle képpen is hozzájuthattok az első Csillagkapus játékhoz:
Hivatalos oldal
Steam
Direct2Drive

A játék potom 4-5 ezer forintba kerül attól függően, hogy melyik oldalról rendelitek meg.


22
február
2010

Bajban van a FireSky

A Cheyenne Mountain Entertainment labilis pénzügyi helyzete odáig vezettet, hogy cég múlt héten csődvédelemért folyamodott. A Stargate Worlds és a Stargate Resistance fejlesztőinek anyacége eddig sem arról volt, híres, hogy stabilan állt volna a lábán, hiszen tavaly arról számoltunk be, hogy a cég hosszú ideig nem tudott fizetést adni a dolgozóinak, majd később kitudódott, hogy az MGM ultimátumot adott a cégnek, miszerint ha nem sikerül valahonnan pénzt teremteniük, megvonják a Csillagkapu licencét. A csodával határos módon azonban mindkét húzós helyzetet megúszták, de ezzel ki is fogytak a szerencséből...

30
január
2010

Stargate Resistance megjelenés!

2010 Február 10-én fog megjelenni a FireSky által készített első Csillagkapus játék PC-re. A Stargate Resistance egy külső nézetes TPS, ahol a Csillagkapu parancsnokság és a Rendszerurak serege harcol a teljes galaxis irányításáért. Bármelyik oldalt is választod, mindegyik harc egyedi lesz, ahol a képességeid és a reflexeid fogják eldönteni a galaxis sorsát. Ha elég képzettnek érzed magad ahhoz, hogy felvedd a harcot a Rendszerurak ellen, avagy épp a Csillagkapu parancsnokságot akarod romokban látni látogass el erre az oldalra és vedd meg a Stargate Resistance-t még ma!


« Előző 1 2 3 4 5 ... 21 22

Kategoria